Vi søker selger, utvikler og CFOSelger

Checkin er et påmelding- og billettsystem. Bruk mindre tid på administrasjon, og mer tid til å skape gode opplevelser.

Checkin opplever sterk vekst og ser derfor etter å styrke staben med en selger.
Fra før er det 3 på salg i selskapet.

Checkin vokser svært raskt og begynner å befeste en posisjon som et ledende system for påmelding og billettsalg i Norge.

Flere tusen personer kjøper en billett via vårt system hver eneste dag.

Selskapet har eksistert siden 2008, men kjørte en scale-up fra 2017 med en større kommersiell satsing. Det har gitt resultater, og vi teller i dag 10 ansatte på våre kontorer i Kristiansand.

Vårt marked er primært innenfor konferanser, men også endel innen kurs og andre eventer. Kundene er i Norge, men selskapet jobber konkret med en internasjonalisering.

Tiden er inne for å satse på å utvikle salgsavdelingen videre og derfor ser vi nå etter ny selger.

Vi søker etter deg som kan vise til konkrete salgsresultater, er god på å bygge tillit, har bra IT-system forståelse og motiveres av å levere resultater. Du liker å ringe kaldt og er godt kjent med å jobbe strukturert i forhold til salgsarbeid med telefoner, møtebooking, tilbud og closing. Vi er svært opptatt av integritet og ryddighet i alt vårt salgsarbeid.

Du vil bli gitt masse utfordringer og blir endel av et energisk team som daglig lander nye kunder i et marked som har stort potensiale.

Vi ser ikke etter en spesiell type utdanning eller salgsbakgrunn, men er mest opptatt av relevant salgserfaring og resultater innen dette.

Det må påregnes noe reisevirksomhet i Norge. (Når pandemien er over)

Vi tilbyr gode betingelser med god grunnlønn og bonus, der mulighetene for å tjene bra er godt tilstede.

Om arbeidsgiveren
Checkin er et påmelding- og billettsystem. Bruk mindre tid på administrasjon, og mer tid til å skape gode opplevelser. Vi har vært i markedet siden 2009 og teller i dag 10 ansatte. Selskapet har vært en scale up siden 2017 og opplever en vekstrate på over 50% per år. Økonomien er god og markedet er svært modent for våre løsninger. Vi er nytenkende og innovative og representerer et teknisk faglig sterkt miljø, samtidig som vår markedstilnærming er sterk og salgsorientert. Mer informasjon eller sende søknad:
Kjell Ingvar Torvik
93211163
kjellingvar@checkin.no
  Se stillingen på finn.no

Backend utvikler / developer

English - follow link below Elsker du å planlegge og utvikle systemer som gjør livet enklere og bedre for kunden, og samtidig ønsker å jobbe i et av Kristiansands mest fremoverlente og ambisiøse selskaper? Det mener vi at du kan finne i Checkin!

Vi er i solid vekst, og har per i dag et utviklingsteam på 3 backend-utviklere, 2 UX-designere og 2 React-utviklere. Nå jakter vi på en person som kan styrke kompetansen på backend-arkitektur og økonomikontroll.

I tillegg til å være et event management system (påmeldingssystem) er Checkin også en fintech, hvor vi leverer solide løsninger for betalingsformidling (bank, kort, Vipps), knusing av tall mot regnskap, bankavstemminger, automatisk bilagsføring og utbetalinger mm. Erfaring fra bank, revisjon eller regnskap er derfor en stor fordel, men viktigst av alt er evnen til å "se" tallstrukturer og dataflyt/-lagring.

Det er ikke noe krav om kompetanse på PHP, men seniorkompetanse på OOP som C# eller Java er nødvendig. Økonomi-motoren skal bygges om fra bunn i 2021, og det er da ikke gitt at det må baseres på PHP. Se stillingsannonsen på Finn.no

CFO - Økonomisjef

Nyopprettet rolle hos veldrevet teknologiselskap med nasjonale og internasjonale vekstambisjoner

Vi søker en forretningsorientert og samarbeidsvillig leder til en sentral og utviklingsorientert nøkkelfunksjon. Rollen innebærer overordnet ansvar for selskapets økonomi-, likviditet- og virksomhetsstyring. Fasen selskapet befinner seg i stiller dessuten økte strukturelle krav. Sistnevnte i form av behov for å sikre arbeidsprosesser, som understøtter selskapets vekstambisjoner.

Med helhetlig fokus, vil du få muligheten til å bidra aktivt i selskapets videre utvikling. I tett samarbeid med øvrige nøkkelpersoner vil du være sentral i en aktiv vekstfase med økt internasjonal fokusering. Spesielt i form av prosesser for å sikre tilførsel av kapital, forretningsutvikling og bidra til en robust selskapsstruktur.

Rollen er nyopprettet og gir store muligheter for å påvirke egen og selskapets videre utvikling. Vi tilbyr en sentral stilling i et veletablert teknologiselskap med anerkjente løsninger og store vekstambisjoner. I tillegg vil du få muligheten for å "være med på reisen", og i form av aksjeopsjoner å ta del i selskapets finansielle oppside.

Se hele stillingsannonsen på finn.no